Efsane aksiyonu için beklenen karar açıklandı!

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için yeni bir erteleme kararı yayınlandı. Ukraynalı stüdyo tarafından geliştirilen nişancı oyunu, Rusya savaşı yüzünden aylardır ertelemeler ile boğuşuyor. Geliştirici ise bu durumu esprili bir şekilde ele alarak oyunu erteledi.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl 20 Kasım’a kaldı

GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl’in ertelendiğini açıkladı. Daha önce 5 Eylül’e ertelenen hayatta kalma nişancı oyunu, şimdi ise iki ay gecikmeli olarak 20 Kasım 2024’e kaydırıldı. Ancak oyuncular için bekleyişin bir hayli uzadığını belirtmek gerekiyor.

Ukraynalı geliştirici, esprili şekilde “Gerçekten, Yine mi?” başlığını taşıyan bir fragmanla yeni çıkış tarihini paylaştı. Rusya savaşı yüzünden yaşanan gecikme için özür diledi. GSC Game World, fazladan iki ayın oyundaki hataları daha fazla düzeltilmesine olanak sağlayacağını dile getirdi.

Stüdyo sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Beklemekten yorulmuş olabileceğinizi biliyoruz ve sabrınız için gerçekten minnettarız” ifadelerini kullandı. Ancak Kasım’da yapılacak lansmanla birlikte hatalarıı düzeltebileceğini aktardı.

Uzun bekleyişi telafi etmek için GSC Game World, Xbox sosyal kanallarında “Developer Deep Dive” sunumu yayınlamayı planlıyor. Bu sunumda röportajlar, yeni oynanış görüntüleri ve oyunun görevleri gösterilecek.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Steam, GOG, Microsoft Store ve Epic Games Store’dan erişmek mümkün olacak. Ayrıca lansmanla birlikte Xbox Game Pass’ta mevcut olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir